Linda Verduin

Wie ben je?

Ik ben Linda Verduin – de Vries (1972), geboren en getogen in Ens. Nu woonachtig in het centrum van Emmeloord samen met mijn man Gert en onze kinderen.

Wat doe je in het dagelijks leven?

Ik ben onderwijskundige en werkzaam als directeur van een samenwerkingsverband Passend Onderwijs in het voortgezet onderwijs. Voor de meeste kinderen is hun tijd in het voortgezet onderwijs een hele gezellige, ontspannen en leerzame tijd. Maar er zijn ook leerlingen waarbij dit niet vanzelf gaat en die extra ondersteuning nodig hebben om hun schooltijd op een prettige en succesvolle manier te doorlopen. Binnen ons samenwerkingsverband streven we er met alle betrokkenen naar om dit voor elkaar te krijgen. Allemaal de schouders eronder, vanuit de eigen expertise en de eigen verantwoordelijkheid. Want als het gaat om kinderen gaat is een beetje goed gewoonweg niet goed genoeg.

Wat wil je in Noordoostpolder veranderen?

Verbeteren aansluiting onderwijs-arbeidsmarkt door intensieve samenwerking tussen het onderwijs en bedrijfsleven. Goed bereikbare, snel inzetbare en betaalbare jeugdzorg.

Noem iets bijzonders over jezelf dat wij nog niet van je weten

Ik ben in mijn jongere jaren concertmeester/1e violist geweest van het Flevolands Jeugd Symfonie Orkest (FJSO)